Láska

Láska

Anotace: ...láska je nejtěžší cit člověčí...

LÁSKA
Láska je báseň se dvěma směry,
Ten letí vzhůru a druhý padá dolů, do hlubin duší.
Láska zrádná, je to i kus nevěry,
Jednou miluješ, potom jsi milován, a srdce buší.
Láska je oheň, někdy i led,
Večer se rozžhavíš, k ránu zas zchladneš.
Láska je pelyněk, a taky med,
Je hořká, je sladká a ty z ní chřadneš.
Láska je nejtěžší cit člověčí,
Mate tě, mate! A to ti nesvědčí…
Autor Lina, 14.02.2010
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: Labanda, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

st je to tak

27.04.2010 14:25:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí