Jen s láskou

Jen s láskou

Anotace: valentýnská

Vzduch láskou voní,
žijeme jen pro ni.
Láska má tisíce podob,
tisíce tváří,
i v temných časech,
jak hvězda v nebi září.
Jen s láskou dá se
životem plout,
je krásné vklouznout
do jejich pout.
Může být vzdálená,
může být nadosah,
někoho pohltí,
někomu brání strach,
strach podlehnout,
strach nechat se strhnout,
strach vznášet se ,
strach skončit v jejich osidlech.
S láskou se v nebi blýská,
však bez ní se
srdci stýská.
Kdo ji nepoznal ,
ten nežije,
jen s láskou srdce
naplno bije.
Milujeme matku,přátele,
milujeme babičku,
milujeme malé
kotě v klubíčku.
S láskou je všechno těžké,
s láskou je všechno snadné,
bez ní však naše
srdce vadne.
Láska má tisíce podob a tváří,
ať trvá,ať stále
její hvězda září.
Autor Aliklat, 14.02.2010
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí