Úcta k životu

Úcta k životu

Anotace: ...

Nechci stavět, chci pro tebe udělat pohádkovou zahradu.
"A kde budeš Ty?"
Já s jehličím ve vlasech a ústy od medu budu prosit o radu.
Se srdcem krvácejícím jako tvoje probodené
napíšu příběh o lásce a prosit děti: sněme.
"A kde budeš Ty?"
Já zpovzdálí ti budu pomáhat a budu k tobě upřímný a nebudu ti lhát.
Já budu s tebou napořád a při tobě vždy budu stát.
"A kdy bude My?"
Nechci být mořská pěna, chci otevírat okna, dveře
a jako tvoje žena zpívat píseň o důvěře.
Já nechci tvoji smrt a pro nás svádím boje
a pro nás dva chci žít a chci ti říct: jsi moje.
Autor Inge, 15.02.2010
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, bobi bobie, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná.

15.02.2010 12:46:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí