Broučkovi

Broučkovi

Anotace: Broučkovi po třetí a naposledy

Mám rád Tvůj jazýček růžový
když se s ním spojím
je to světový.
Mám rád Tvoje knoflíčky
když je odepínám
mám rád Tvoje prsa
když je objímám.
Mám rád Tvůj zip u riflí
když ho rozpínám
mám rád Tvoje přirození
když ho líbám.
Ten den je jen náš
v samých něžnostech
však už mě znáš
že nejsem lhář.
Když ráno odcházím
já toužím po Tobě
však sama víš
že my dva patříme k sobě.
Autor betmen71, 15.02.2010
Přečteno 479x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí