Dávné sbohem

Dávné sbohem

Anotace: ...

Ptal ses na mne,
vím, že vzpomínáš.
Možná víc než já.
Možná mín než já,
na tom nezáleží.
Skončilo to
třeba jsme byli moc stejní
a snad jsme se sebe báli,
i když jsme milovali.


Ted záleží na tom,
že něco z nás dvou zůstalo.
..Krásná letní vzpomínka.
(mohla být něčím jiným)
Nyní jde už dlouho
každý z nás životem svým
proradným.

Víš dívám se často na ty fotky
a možná bych ten čas chtěla vrátit.
Možná konala bych jinak.
Dávno jsme si rekli sbohem,
mrzí mě, že si už nikdy ani nenapíšem.
Nevím co to se mnou je?!
Nevím jestli to byla láska
nebo jestli ne!
Autor Dedillope, 15.02.2010
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: Ejí, zlomený a nanicovatý -__-, Bíša, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí