City bolí

City bolí

Anotace: Další básnička složená při hodině EKN

Skrývat své city, tak strašně to bolí,
je to jak ránu zasypat solí,
štípe to, pálí a svědí,
už vím, proč jsou smutní tak bledí.
Ráno když vstáváš, tak nevidíš slunce,
odlož své srdce do starého hrnce.
Ať už ho nemusíš nikomu dát,
jinak se Ti budou oni zas smát.
Na jaře vidíš stromy jen šedé,
kdo jiný než žena, lámat srdce svede.
Večer když uleháš zdá se Ti sen,
jak nádherný bude zítřejší den.
Všechno krásné je dávno už pryč,
od ráje ztratil jsem klíč.
Láska je krásná, málokdo to svede,
kdo to dokáže, ten v životě vede.
Autor ARAKAIN, 15.02.2010
Přečteno 438x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. nejkrásnější ...a pravda

10.03.2010 00:31:00 | lucyje

.. nejkrásnější ...a pravda

10.03.2010 00:31:00 | lucyje

Moc hezké.St.

15.02.2010 18:54:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí