Noční sny

Noční sny

Anotace: po dlouhé době mi na mysl přišly verše ...

Když zavřu oči,
vidím tvoji tvář,
přesto že už nemá svatozář.
Škoda že ve dne zase zmizí.

Polož se vedle mě,
srdce mé si vem,
ještě stále hoří plamenem.
Usne ti v dlani jako zlato ryzí.

A ve tvých očích
spoře oděná
políbím tvoje ramena
v myšlenkách plno nových vizí.

Nevím jak tobě,
mně se nechce spát.
Snad stále čekám na návrat,
toho citu, který ti byl cizí.
Autor Bellis, 15.02.2010
Přečteno 465x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí