Můj sen

Můj sen

Anotace: hledání ve snu

Jsi pro mě vším, co jsem si přál,
jsi konec cesty, na níž jsem stál,
jsi slunce mé, jsi nový den,
jsi prostě vším, i když zatím sen.
V sen ukrytá mě zůstaň dál,
být skutečná tak bych se bál,
o konec cesty, slunce, nový den,
bál bych se o vše, i o ten můj sen.

Jsi nápojem chladným jak led,
jsi světnicí, kde voní chléb,
jsi tmavá noc, hned bílý den,
jsi prostě vším, i když zatím sen.
V sen ukrytá mě zůstaň dál,
být skutečná, tak bych se bál
o nápoj chladný, světnici, noc i den,
bál bych se o vše, i o ten můj sen.

Jsi letní žár i zimní chlad,
jsi zahradou, kde jsem tajně krad´,
jsi smích i pláč i tichý sten,
jsi prostě vším, i když zatím sen.
V sen ukrytá mě zůstaň dál,
být skutečná, tak bych se bál,
o letní žár, smích, pláč i tichý sten,
bál bych se o vše, i o ten můj sen.

V sen zakletá mi zůstaň dál,
být skutečná, tak bych se bál,
bílého rána, bál bych se i dne,
bál bych se o vše, i o tebe můj sne.

31.8.1976
Autor Mirek, 09.12.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kampak na to ty kluku chodíš? Tak krásně se to čte! SUPER!

27.03.2006 11:46:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí