Vzácný

Vzácný

Anotace: ...

Ve stavu beztíže,
kde se už nějakou dobu nacházím,
nejsou žádný problémy.
skoro žádný potíže.

Jak růžový brýle na nose mít,
jak Komenskýho mámení...
Škoda, že jsou tyhle chvíle
tak hrozně moc vzácný.
Vzácnější než všechno zlato světa...

Ale stejně se těším na každý nový den,
na den s tebou fyzicky
na den s tebou v myšlenkách
na noc, na sen který mi přinese.

Těším se na vše,
co je nějakým způsobem spojeno s tebou,
to znamená na úplně všechno.
A každou chvilku,
každou desetinu sekundy
si užívám jako poslední kapku vody...
Autor jaňa, 16.02.2010
Přečteno 368x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Bíša, CULIKATÁ, kleopatra.sedma, Prinzeschen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Užívej,užívej
na svět se usmívej

16.02.2010 17:30:00 | CULIKATÁ

Jsem ráda, že jsi tak štastná :)

16.02.2010 17:27:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí