Já jsem smrt

Já jsem smrt

Anotace: ...

Když tiše trpím,
má bolest je opravdová,
když v noci nespím,
myslím na tebe zas a znova...

Své city ukrývám v sobě,
nechci tvou lítost,
má bolest je v mém hrobě,
neměl si se mnou milost...

Strážím tvé myšlenky,
pohltila jsem tvou mysl,
četnými na mě vzpomínky,
já jsem tvůj šestý smysl...

Nejsem dobro ani zlo,
jsem součástí tebe,
když prohodil si mě přes sklo,
nezničil si mě ,ale sebe...

Nejsem tvá pomsta ani spása,
má tvář je černým šátkem zakrytá,
nejsem milost ani zkáza,
má totožnost je zakrytá...

Znova slýchám tu otázku,
kdo jsem a co chci,
jsem stvořená pro čistou lásku,
otevři oči a dál jdi...

Kdo jsem,
mě si ztratil,
kdo jsem,
osud vrátil,
kdo jsem,
že jsem prošla skrz,
kdo jsem,
zavři oči,já jsem smrt..
Autor Lukika, 09.12.2005
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V jedné sloce dvakrát "zakrytá" to mě trošku praštilo do očí, ale konec je fascinující, naprosto geniální...

13.03.2006 10:16:00 | Infinitus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí