Odplata

Odplata

Anotace: Jen momentální nápad,žádný veledílo,jen 10 minut života.........a další slabší věc

Slunce svítí,ptáci řvou.
A já spěchám za tebou...
Už tě z dálky vidím,růže v rukou máš....
Kam se to díváš?
Zastavím se já,i srdce mé..
Vlepíš pusu holce neznámé...
Spletl sis číslo,lásko moje.
A já tě jí nechávám bez souboje...
A víš co?
Snad až se rok s rokem sejde...
ta slečna někam na pozvání vejde...
A ty?
Budeš sedět s jinou v náručí...
a její mysl v afektu poručí......
STŘÍLEJ
Autor Rootness, 16.02.2010
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Alfie, Cervenej_cudlik, CULIKATÁ, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí