Martin se učí snít

Martin se učí snít

Anotace: Lyrika (k románu Martin a Liliana)

Snad jednou z večera usednem pod jabloní,
tu zavoní růže, a z polí rudé máky,
pak ruku mi sevře a já asi taky,
zůstanem tišší, oba tak bezbranní.

Když přivře oči, chce být políbena
a já tu ženu líbat neumím,
asi ji trochu možná urazím,
a tak ji zašeptám: má přislíbená.

Vás žádná krása nepřekoná.
Jste snad smutná? Začneme znova.
Rozpaky skryjte moje milá.

Já možná nemíval své sny,
i když jsem prospal celé dny.
Že mám snít? Jste tak přitažlivá...
Autor Maura, 16.02.2010
Přečteno 434x
Tipy 15
Poslední tipující: jedam, carodejka, Květka Š., Bíša, Psavec, Mbonita, hašlerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jemná a působivá.

17.02.2010 17:55:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí