Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: ...

Jsme v kruhu bláznění,
kde těla jsou si souzení.
Jsem v rovnici x na druhou,
kdy jedu vždy za tebou.

Jsme v křivce křivé,
kde oči tvé jsou snivé.
Jsme v plusu sčítání,
kde zprávy jsou k odesílání.

Jsme sluncem uhelným,
nebem pastelovým.
Jsme dvě těla spojeny,
a dvě duše propojený.

Jsme milující se planety,
v pojící se kastaněty.
Jsme jedno velké srdce,
co miluje se přece.

A ty jsi můj velký vesmír,
celý pln hvězd,
tak sladké sny...
ať u sebe tě mám hned!
Autor Izzik, 16.02.2010
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása, prostě nádhera :)

16.02.2010 21:32:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí