pro Tebe

pro Tebe

Anotace: chci Ti říct...

Jsi krásná až oči přechází,
jako když slunce vychází,
Tvé kouzelné kočičí oči-
jen pohled a svět se točí.
Ty jsi jedna z mála žen,
kterým se říká "štípni mě, ne nejsi sen!"
Jsi krásná, křehká, vlasy máš havraní,
když nejsem s Tebou jsem jako na trní.
miluji všechno co tolik Ti sluší,
Tvůj úsměv Tvé tělo Tvou duši.
Autor mida, 16.02.2010
Přečteno 708x
Tipy 5
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-)))tos psal o mně ?...podobná slova už jsem slyšela:-D
moc líbí.jak jinak

05.05.2010 21:35:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí