Chtěl bych být......

Chtěl bych být......

Anotace: ....

Chtěl bych být sluncem co ozáří tvou krásnou tvář,
chtěl bych být motýlkem co kolem hlavy létá ti,
jak andělská svatozář.

Chtěl bych být slzou co po tváři stéká ti,
chtěl bych být vánkem co laská tě ve vlasech.
Chtěl bych být tvým strážným andělem co hlýdá
tě ve spánku.

Chtěl bych být vlahou rosou co smáčí tvé bosé nohy
když se zrána brouzdáš trávou.
Chtěl bych být obrazem na kterej se se zájmem koukáš,
chtěl bych být tím koho vroucně miluješ.

Chtěl bych být stětcem kterým s láskou obraz maluješ
chtěl bych být tím okom v noci ty sníš.
Chtěl bych být zkrátka vším po čem jen žena,
jako ty muže toužit.

Vým že to je jen má touha můj sen.....
Autor Davael, 16.02.2010
Přečteno 592x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí