Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: ...

Přeju ti dobrou noc a krásný spánek,
až se tvé kůže dotkne jemný vánek,
tak to jen já pořád bdím
a s otevřenýma očima sním,
až tě znovu uvidím.
A pak snad večerní splín,
změní se v neškodný stín.
A my dva jako jedna duše a dvě těla,
způsobíme, že celá země by se láskou chvěla.
Nad tím, jaký jsme krásný pár,
být s tebou je nejdražší dar.
Obdarovat tě láskou a dostat ji zpět,
to je pak krásný celičký svět
A tahle básnička je jenom pro tebe,
aby si věděl, že s tebou půjdu až do nebe.
Autor Prinzeschen, 17.02.2010
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kráčej,kráčej a buď moc šťastná:-)

17.02.2010 10:41:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí