Mahagon, lásko

Mahagon, lásko

Anotace: O tohle nechci nikdy přijít. Nikomu jinému nepatří.

Spatřila jsem tě v davu
Tvé vlasy z mahagonu
Tep srdce, údery zvonu
A rozběhla jsem se za nimi.

Ucítila jsem v davu
Tvou vůni, mahagonu
Tep srdce, údery zvonu
Měla jsem tě už nadosah

Dotkla jsem se tě v davu,
Tvé kůže z mahagonu
Hemžení lidského shonu
Umlčel jsi v ten ráz

Otřely se ti o tvář
Tvé řasy z mahagonu
Tep srdce, údery zvonu
Stála jsem ještě blíž

Upřela jsem svůj pohled
Do očí z mahagonu
Zvuk mého tichého stenu
První, jež uslyšíš

Skutálela se slza
Po tváři z mahagonu
Do tónů tvého zvonu
Oválný diamant

Miluji toho v davu
Má oči z mahagonu
Dej mi tu slzu, lásko
Víc jich už nedostanu
Autor Rebeca, 17.02.2010
Přečteno 348x
Tipy 12
Poslední tipující: Špáďa, Psavec, harmony, CULIKATÁ, hašlerka, Mácha, Konecek, Petite Francaise
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kdy mahagon je mnohem víc než ušlechtilé dřevo a jeho barva...

20.02.2010 14:06:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí