Jako.....

Jako.....

Anotace: ...

Jako slzy z plačících očí,
jako mohutná řeka co hučí,
jako lavina z hor,
jako nesmrtelný mor,
vlévám se do tvých myšlenek...

Jako mohutný strom,
jako kámen a lom,
jako kůl v plotě
jak linka k notě,
stojím vžy při tobě...

Jako ranní zpěv ptáků,
jako slunce bez mraků,
jako rozkvetlá louka,
kde srnec se potlouká,
směji se vždy s tebou...

Jako matka a syn,
jako zámek a PIN,
jako jehla a nit,
umřít či žít?
Patříme k sobě...

Jako dýmíci cigareta,
jako tající polareta,
jako historie česka,
jako stará rezavá přeska,
umírám s tebou...
Autor sypinka, 18.02.2010
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Eclipse, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí