:-(

:-(

Anotace: trápení do kterého se připlete další...

Stín očí pod víčky neustále mám...
Čí oči to jsou? Čí pohled mi nedá spát?
Jen toho, koho nemohu teď prostě milovat.
Za zády s mým temným stínem, od ně nemohu se hnout,
který neustále hlídá mě a nedá spočinout.
Musím vymanit se z jeho moci a znovu začít žít,
pak možná někdy v budoucnu budu smět Tě políbit!
Autor Veronika Sofie, 18.02.2010
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Davael, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí