Tisíc nocí

Tisíc nocí

Anotace: Udělej vše pro to, aby Ti Tvůj nejmilejší človíček nikdy nezevšedněl

Tisíc nocí

Pro trochu trochu štěstí v tuto chvíli
chtěl bych ti být zas milý
říkat ti lásko, tykat si s ní
být pro ni dosmrti odsouzený

Říkat si, lásko, pochopit svět
na správné místo zasadit květ

Pak kvítky štěstí půjdem krást
do krásných zahrad života
pak tisíc nocí půjdem spát
tam, kde se říká, vyléčen do roka

A pak, víš, láska půjde spát
není lehké stále milovat
kdopak splatí dluhy citům
až si půjdem pro tu větu
každý sám a za sebe
pro tu, co nás rozvede
Autor slamtron, 10.12.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tyhle dva verše jsou temné, jaksi i gramaticky nejasné

pak tisíc nocí půjdem spát
tam, kde se říká, vyléčen do roka

10.12.2005 14:26:00 | daniel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí