My

My

Anotace: .

Batoletem bych nazval ji
a sebe nemluvnětem
v láskách našich hledal jsem
život s ní a se světem

rok se rokem nezdál
a ona krůčky píše
mne souvětí zlobí
jedno tělo, jedna duše

když dospěli jsme do let
My krásný mladý pár
lásku si vyměnili
jako lesklý, křehký dar

létat jsme se naučili
a to, že pěkně vysoko
honili se po obloze
zlobili jen na oko

po večeři zlého jídla
nám křídla zakrněla
naše těla změnou prošla
láska odplavala

slýchával jsem z moudrých úst
že nic věčnosti nemá
smál jsem se jim bez pokory
a kdo je ten, co teď nic nemá?
Autor tomáš lenoh, 18.02.2010
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, Maura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí