šmouha

šmouha

Anotace: zgalvanizovaných nadějí

zbytky
zgalvanizovaných nadějí
vlhkých ještě
kdesi na dně těla
tolik bych tě chtěla
zítřek bolí
a včerejšky
jsou jen rozmazané čáry
žluté šmouhy polí
oblaka páry
před zrcadlem
jehož pohled bolí bolí (bolí!)

ještě jsme celí
ještě jsme neumřeli
Autor fidgetypoet, 18.02.2010
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Lacosta1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí