Miluji

Miluji

Anotace: co se dá více dodat?

Nad papírem prázdných stran,
tvůj pohled z bělostných očí,
jedna z mnoha prvních milostných ran,
kdy věčnost nad mořem se tkví:

Miluji,
koutek prázdného domu,
kde nachází pár písmen…

Miluji,
bez hvězd prostou oblohu,
kde tvé bělostné oči září…

Miluji,
vesmír beze všech temnot,
Miluji,
a tedy pouze po tobě toužím…

Nad papírem prázdných stran,
nad noblesou mořských vln,
pod křídly bělostných racků,
jen miluji a toužím…
Autor Láďa, 18.02.2010
Přečteno 595x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluj. Co můžeme pro svět více udělat?...

19.02.2010 07:43:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí