Rytmus

Rytmus

Anotace: "K"

Co to bolí? Co to je?
Proč krev mi žílou pulzuje?
Vynechaný úder srdce,
k hrdlu letí moje ruce.

Ta bolest dole v podhrudí,
ke stenu mě donutí.
Ta úzkost v hrudi zavřená,
mi dobře zřejmě nedělá.

Citem hřeje tělo moje,
touží cítit ruce tvoje.
Chlad mé buňky opouští,
však duše ta se usouží..

po Tobě.

Tak co to bolí? Co to je?
Kdo rytmus srdce určuje ..?
Autor Analisieren, 18.02.2010
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, hašlerka, labuť, CULIKATÁ, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí