Nejsem z těch ...

Nejsem z těch ...

Anotace: Lyrika/ze sbírky: Adam mne má rád

Sbírka: Adam mne má rád

Myslím na husy, jak krky natahují,
jak ruce chtivé cosi uchopit,
jak mozek, co chce něco pochopit
a těla se k sobě vstřícně přibližují.

Radši mlč. Ať činy slova zastupují!
Chtěla bych brát, ne tě hned oloupit,
něhu ti dát, ne jen ji podstoupit,
Nejsem z těch, co jen se někdy pomilují.

Měsíc už pluje po hladině noci.
Musíme také trochu spát!
Dva šťastní blázni na kolotoči.
Autor Maura, 18.02.2010
Přečteno 455x
Tipy 19
Poslední tipující: Zasr. romantik, Psavec, modrá..., hašlerka, nejsembásník, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, danav, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí