Strach z noci

Strach z noci

Anotace: Dialog mezi zamilovanými trochu jinak :)

Lásko, co se děje, proč máš v očích strach?
Netěší tě pohled na noční oblohu plnou hvězdných drah?

Ne, nemám noc ráda, na měsíc se nedívám,
dívám se na tebe, dráhy hvězd nehlídám…

Tak princezno, pojď, je čas do peřin jít,
zavřeš oči a o dni můžeš snít.

Ne, neusínej, prosím nechoď spát…

Ale proč? Já spánek i noc mám rád…

Mám o tebe strach, když v noci sníš,
děsí mě představa, že se ze snu nevrátíš…

Neboj, jak bych mohl opustit tu, kterou tak miluji,
jdi klidně spát, já hvězdám poručím, ať nás hlídají…
Autor Prinzeschen, 19.02.2010
Přečteno 323x
Tipy 14
Poslední tipující: Fenceless, northcarolina, Isquieasuus, Psavec, Gudula, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbila! Některé otázky bych raději nechával nezodpovězené dokud to jde.

06.07.2010 17:19:00 | Fenceless

roztomila, nezna, a pekne napsana

20.02.2010 16:45:00 | northcarolina

Moc krásná básnička,opravdu krásná.

19.02.2010 11:31:00 | CULIKATÁ

Tak se noci neboj
vždyť ji hlídá luna...

19.02.2010 10:50:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí