Marná touha

Marná touha

Anotace: ...

Když vkročím do kostela ve slavnostní den,
otevře se ve mně vždy největší sen.
Že miluji Tě, už asi víš,
však lásku mou na první pohled nespatříš.
Jsi moje marná touha - ouha, ouha, ouha,
cesta k Tobě je velmi dlouhá.
Když už jsem blízko, blízko Tebe
cesta se zavře a slepá ulička,
padne mi na víčka a sen se roztříští jako spadlá sklenička.
Já se však nevzdávám, tou cestou půjdu znovu
a dostojím vždy svému slovu.
Autor olusza, 20.02.2010
Přečteno 448x
Tipy 6
Poslední tipující: Anastacia-Jane, efeeez, CULIKATÁ, Inge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí