sv.Valentýn

sv.Valentýn

Anotace: To je život

Na svatého Valentýna
se se mnou rozešla
kytičku jsem jí dal
co bude dál.

Nevím zůstanu sám
život je krátký
roky mi letí
lásko vrat se mi zpátky.

Zpátky se nevrátí
to dobře vím
oči mi vlhnou
ale vůli mám silnou.

Budu o ní bojovat
to já nehodlám vzdát
LÁSKO JÁ MÁM TĚ RÁD.
Autor betmen71, 20.02.2010
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kars, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Držím ti palce

20.02.2010 11:38:00 | Kars

Bojuj a nevzdávej to,Láska je silnější než zlo.

20.02.2010 11:32:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí