O duši

O duši

Anotace: pravdivý příběh

Potkal jsem Ďábla svou
ruku mi podal,
ať se s ním vsadím,
že duši bych prodal,
říkám mu ať jde pryč
ať rychle zmizí,
sázet se o duši
to je mi cizí!
"Počkej, něco Ti ukážu,
člověče milý
jenom mi věnuj
maličkou chvíli!"
Tebe mi ukázal,
v záplavě květů,
dokonce dovolil
dotkonut se Tvých rtů.
Ten výjev nádherný,
klesl jsem kolenou,
před Tebou klečím
-svou vyvolenou.
A Ty mě políbíš
šeptáš mi:"Povstaň
jestli mě miluješ
tak se mnou zústaň"
Ďábel se řechtá,
lejstro mi podal,
přiznám se -v tu chvíly
-duši jsem prohrál...
Autor mida, 20.02.2010
Přečteno 413x
Tipy 11
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Mraveneček, ilona, Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí