Nechci to ztratit

Nechci to ztratit

Anotace: ..cit k sloveku, kteremu nemuzete nic rict..:(

Sbírka: Mé výtvory

Nechci zavřít oči.. Nechci usnout, protože bych Tě ztratila..
Mohla bych zůstat vzhůru, jen abych Tě slyšela dýchat, viděla tvůj úsměv, když spíš, když jsi tak daleko a sníš..
Mohla bych zůstat ztracena v tomto okamžiku navždy..
Ano, každý okamžik strávený s Tebou, je okamžik, co si schovám..
Nechci ztratit jediný úsměv, nechci ztratit jediný polibek..
Nechci zavřít oči, nechci usnout, nechci to ztratit..
Autor Chicki, 20.02.2010
Přečteno 522x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí