Nechci ti ublížit

Nechci ti ublížit

Anotace: Když nemilujete toho kdo by si to zasloužil....

Včera pusu jsi mi dal,
a já cítím v srdci žal.
Tohle se nemělo státi,
naše přátelství se strati.
Já nechci ti ubližit,
a v tvém srdci požár založit.
Já mám tě ráda,
jako kamaráda.
Toť pouhá pravda,
promiň mi to byla jsem zmámená,
a taky zmatená.
Mám tě ráda puze jen,
asi už nikdy nepujdeš semnou ven.
Ale já to pochopím,
jeto těžký já vim....
Autor sindy, 20.02.2010
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí