Scénář se nekoná

Scénář se nekoná

Anotace: my dva ho nenapsali..

Sbírka: Věnováno TOMu klukOVI

Parodie na pohádku
je vztah
nás dvou
...
A happy end se nekoná

Chci zase slyšet tvůj smích
/jak zvonkohra/
a utápět se v tvých očích
/v jistojisté zkáze/

toulat se s tebou ruku v ruce
/bez pocitu báze/
vsadila jsem vše na jednu kartu
/a zkolí mě prohra/
Autor Nussichoco, 20.02.2010
Přečteno 391x
Tipy 11
Poslední tipující: sveřep, Ejí, hašlerka, Květka Š., CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí