Všechno..

Všechno..

Anotace: .. mám

Všechno mám zpátky, prý ať si líp hlídám
tělo to jak má být, s obvyklým stínem
mé oči ze šupin podobné slídam
jak dřív jsou v slzách a ať nepominem

že z nich dvou laserů paprsky svítí
tenké a přímé se upjaly k cílům
na něž snad leckdo jen tak nedovidí
jako dřív letím vstříc hvězdným azylům

vesmírný netopýr s plazmatem v žilách
třpytí se od hvězd má blanitá křídla
sen kdybys o mně jen jediný snila
mých očí v zrcadlech pak se prohlídla

jaká jsi krásná v těch rubínů záři
Tys nejkrásnější, vím, je to má vina
obraz Tvůj na všech se slzách odráží..
není sen všechno, co sen připomíná
Autor Petbab, 21.02.2010
Přečteno 348x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Květka Š., CULIKATÁ, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...*:)

17.10.2010 09:22:00 | PIPSQUEAK

Hezká zpověď, čekej na odpověď

21.02.2010 07:55:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí