Odchod

Odchod

Anotace: Báseň vypráví o tom ,co se mi v poslední době přihodilo,je to přesné vyjádření mých pocitů ohledně odchoudu jedné osoby,která mi byla blízká .

Proč jsem tě poslala pryč?
Vždyť ty jsi byl k mému srdci klíč.
Proč jsem si myslela ,že se mě bojíš?
Proč jsem si myslela ,že se na mě zlobíš?
Díky tomuto vznikla ta hádka,
skončila tím ta "skoro" pohádka.
Poslala jsem tě ať zmizíš,
ale ty mi tak hrozně chybíš.
Chci to vrátit zpět,
nechci být sama na ten pitomí svět.
Autor kakakote, 21.02.2010
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí