Já zpíval bych o lásce

Já zpíval bych o lásce

Anotace: úvodní Srdcová

Sbírka: Srdcová...

Já zpíval bych o lásce,
zplna hrdla,
a ze všech sil.

Dokud hlas by byl,
tak bych zpíval,
mocně bych zpíval.

Přezpíval bych,
kosy, vosy,
havrany a vrány,
benzínový motor,
pochod bubnů,
sirénu týdnů.

Zpíval bych o lásce,
jako sólista světa
a světu
o citu
a svitu...
Autor L. Šebestián Borský, 21.02.2010
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí