Miluji Tě....

Miluji Tě....

Anotace: Tuto báseň,věnuji svému příteli,který ví,jak se správně zachovat,v každé situaci.

Našla jsem svého strážného anděla,
já vím,v reálném světě se to nedělá.
S Tebou ráj na zemi prožívám,
bez Tebe však steskem umírám.
Osudem nám bylo přáno,
nemít lásky nikdy málo.
Proto píši tato slova,že
MILUJI TĚ,opakuji zas a znova.
Jen bojím se všeho,co by se mohlo stát,
bojím se,že přestaneš mě mít rád!!!
Autor Rebelka21, 22.02.2010
Přečteno 506x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí