Srdcová trojka

Srdcová trojka

Ty můj nejsladší miláčku,
ty můj nejsladší,
ty můj miláčku...

Mé srdíčko, srdce,
ten můj zvon života,
se bez rytmu mihotá,
tluče tak trpce.

Tvá jemná ručka,
jej hladila a hladila,
tvá jemná ručka,
rytmus do něj vsadila.

A teď mé srdce tluče jen pro tebe,
tluče až roztřese moře, zem i nebe.
Autor L. Šebestián Borský, 22.02.2010
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí