Špatně špatně špatně

Špatně špatně špatně

Anotace: Takové shrnuti? Tak by se to taky dalo říct... Potřeba se vypsat? Tak se to dá taky říct...

Bylo to špatně...
Víme to oba...
Jsme každý jinde...
Každý s někým jiným...
Přesto víme....

Že to bylo špatně...
...špatný čas
...špatný místo
...špatný rozhodnutí
...špatnej věk

celý to bylo špatně načasovaný...
Přišli jsme o možnost být spolu,
protože jsme se poznali ve špatnou dobu...

Oba by jsme to chtěli vrátit...
Vrátit a posunout o pár let...
Vrátit a vážit si možnosti být spolu...
Vrátit a nepromrhat časem...
Vrátit a zažít to znovu, ale líp...
Vrátit a udělat to celé znovu...

Ono to ale nejde...

Těžko říct,
budem moct na tohle někdy
v budoucnu
navázat????
Autor Someday, 22.02.2010
Přečteno 372x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, její alter ego, CULIKATÁ, Ejí, Kars
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké a smutné, myslím že dvakrát do jedné vody vstoupit není dobré

28.07.2010 22:10:00 | carodejka

Kdo ví?Bodlo mě to u srdíčka:-(.A chápu...

23.02.2010 08:31:00 | CULIKATÁ

Nikdy neříkaj nikdy

22.02.2010 21:32:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí