Vyznání

Vyznání

Anotace: ...

Ty jsi moje voda živá,
slunce, louka, sladká skýva,
vítr, moře plné soli,
dar seslaný apoštoly.

Jsi mým světlem, když se stmívá,
loutnou, která v srdci zpívá,
kouzlem vzácných amuletů,
něžnou vůní lučních květů.

Jsi anděl, co mé sny chrání,
pramen vlasů na mé skráni,
hvězda, která ze tmy září,
slza štěstí na mé tváři.

Jsi vánek, jenž jemně hladí,
akord, který v duši ladí,
slavík, který píseň pěje,
plamen, který ruce hřeje.
Autor ClaireM, 22.02.2010
Přečteno 533x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, nymfadora, pavelondra2005, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krásné vyznání!

30.04.2011 09:55:00 | Pevya

Moc se mi líbí

23.02.2010 08:37:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí