Jiskřička

Jiskřička

Anotace: co vnás zapálí chuť jít dál

Jsi štěstí jiskřička
co v srdci mém utkvěla
spadlas do mého srdíčka
tam kam jiná by nechtěla

Ledové stěny mrazivé pevnosti
pod tvým dotekem do tmy se vytrácí
tvým teplem co proniká až do kostí
tak silným až srdce mi krvácí

Tvuj úsměv ve tváři
stíny ve mě rozpouští
jako večerní hvězda zazáří
poutníkům na cestu na poušti

Touhu dalas mi jiskřičko marnivá
vzít zpět osudu co mi vzal
tu sladkou chuť co duší ochvívá
chuť utíkat a žít znovu dál

Jiskřičko kouzelná zastav nám čas
ať můžu vychutnat plnými doušky
tu horkou vášnivost v nás
při plnění života zkoušky

Nejde to, vím jednou přestaneš hřát
za jeden nebo tisíce dní nebo roků
ale zapomenu na černou a budu se smát
třeba při vstávání stebou po boku
Autor Midnighter, 23.02.2010
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: Midnighter, Mraveneček, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí