Já chci jen zpátky svou šelmičku....

Já chci jen zpátky svou šelmičku....

Anotace: to ani není báseň, možná bez rýmu....

Já chci jen zpět toho svýho Honzíka! Co mě nedokázal nikdy rozplakat, ale pokaždé mě rozesmál!
"Aj kdyby sis ty vlasy ostříhala tak budeš pořád stejně tak (krásně ) blbá :D:-*MTMR"
Co mi psal, že já jsem jediná kdo ho má opravdu rád (a nezapomen, že jsem Tě milovala dřív, než viděla a pořád miluju)! Protože tak to fak je! A víš co? Proklínám den, kdy jsem pro Tebe přestala být důležitá! Až Tě někdy bude fakt bolet duše opravdu tak, že budeš mít pocit, že Ti praskne z té úzkosti srdce, tak si vzpomeň, že tu jsem a napiš, protože já tu chci i v ty nejhorší Tvé chvilky pro Tebe být! Já vím, nejsem pro Tebe nic, než jen ta Tvá jistota a Ty to už víš taky, vid? Tak hodně štěstí a snad to co prožívám já, Ty nikdy nepoznáš! Pré jednou přijedeš! Já teď vím, že Tě už nikdy neuvidím a mám chuť zemřít v tu chvíli! Protože to je ta láska! A ten fakt, že jsem Tě nadobro ztratila příteli, bolí víc, jak kdybys řekl, že miluješ jinou! A já prosím boha, aby se slitoval a já už vůbec nic nemusela cítit! A nic necítila a byla mrtvá!
Autor Labanda, 23.02.2010
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ztratit opravdového přítele skutečně bolí, jako ztratit milovanou lásku...

02.03.2010 06:29:00 | NikitaNikaT.

Jo,láska bolí...Chceš někoho,ale z jistých důvodů s ním nemůžeš být!Někdy i méně je více...Neproklínej,nesud´ ho,děkuj za to,že jsi poznala lásku!Někdo za celý život třeba ani lásku nezažije,ač si myslí,že ji měl...Jednou tě to posune dál...

23.02.2010 08:33:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí