Jen nepatrná otázka, kam poděla se Tvá láska?

Jen nepatrná otázka, kam poděla se Tvá láska?

Anotace: Dokola se pořád ptám, dokola se vracím zpátky, pořád dokola si vybavuju naše hádky a nepřestávám se ptát kam poděl se veškerý Tvůj cit ke mně? Že najednou lhostejně mě zraňuješ, (a bodáš dýkou přímo do srdce) jak nemám pochybovat, že mě miluješ?

Jen jedno bych Ti říci chtěla,
kéž při tom do očí hledět bych Ti směla!
Mám jen nepatrnou otázku,
kam zabednil jsi svou lásku?
Jak oheň spálil na mě Tvé vzpomínky!
A já Ti je chtěla posbírat, jak nějaké kamínky!
Jak když hvězdy na nebi už dávno nesvítí,
a v zahradě povadlo veškeré kvítí!
Tak já cítím veškeré Tvé city ke mně!
Kde jsou Tvé dlaně, co hladili mě jemně?
Kde jsou vzkazy, na které denně jsem se těšila?
Kde je duše, co v něháh se mnou hřešila?
Kde je ta šelmička, co věřit jsem ji mohla?
A ta Tvá touha, co po mě tolik prahla?
Kde je úsměv, co na duši mě pohladil?
Kde je hlas co výsměškem nikdy nezradil?
Kde je ke mně veškerý Tvůj cit?
Že miluješ mě, nebyl přece jen pocit?
Kde jsou oči, co dívali se na mě jak na krásku?
Odpovíš mi konečně na tu otázku?
Kde je najednou Tvá láska?
Ta života všech tajemná kráska!
Autor Labanda, 23.02.2010
Přečteno 348x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., Niky88, ilona, střelkyně1, zelená víla, Bíša, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Někdy se láska hodně změní... pak ale víme, že nebyl ten pravý.

02.03.2010 06:27:00 | NikitaNikaT.

Je smutná...bohužel i takhle láska někdy končí...:o)

25.02.2010 20:02:00 | střelkyně1

Cítím z dílka smutek:-(

23.02.2010 17:17:00 | CULIKATÁ

Jsou věci,na které se odpovědět nedá....
Možná vítězí ten,kdo v tom méně hledá...

23.02.2010 08:22:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí