Láska

Láska

Anotace: láska je na věčné časy, kdo si myslí opak, nemiloval, tak si tu potichu v srdci broukám..

jak motýl si
lítám po krásné zemi
létám a šťastná jsem
že přátele poznala jsem

přátelství a láska
krásný sen,
jen aby se neobjevil ten černý sen
kde smutná jsem

když slyším jeho hlas
rozbuší se mi srdce zas
nevidět a neslyšet
je cesta jak do srdce si kůl nevrážet

vždyť bolest je tak příjemná
napadlo mě včera u večera
kde slyšela jsem a se zasnila
koho že jsem to milovala??
Autor Meriel, 23.02.2010
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Bíša, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí