Jsme dva

Jsme dva

Anotace: k Vánocům

Jsme dva,
dva prsteny, co pojí životy,
dvě ruce, jenž nepoznaly lakoty.

Jsme dva,
dva stromy, co sami v dálce stojí,
dvě slova, co smutné duše hojí.

Jsme dva,
dvá ptáci, co i bez křídel létat dokáží,
dva otroci, co jim pouta v pohlazení překáží.

Jsme dva,
dvě oči, jenž se na svět stejně dívají,
dvě ručky na hodinách, jenž podobně se kývají.

Jsme dva
a dva zůstanem snad už nastálo,
budeme dva...
...to už neznamená málo.
Autor Lenny, 11.12.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš moji pochvalu a fandím vám

11.12.2005 15:25:00 | daniel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí