CHCEM

CHCEM

Anotace: čo vlasne chcem?

Sbírka: všetko normálne a čisté

Chcel by som Ti poslať kvety,
no ani neviem kam.
Pohľadu do Tvojich očí,
sa snáď ani nedočkám.
Natiahnuť k Tebe ruku,
nech vytiahneš ma z toho sna.
Netrápiť sa ako starec,
čo na lásku len spomína.
Okúsiť teplo slnka,
a vyjsť z tieňa mesiaca.
V dobe keď z ľudí,
šťastie sa vytráca.
Nedýchať tento vzduch sám,
a byť šťastný ako dieťa.
Ako Ti len povedať,
"LÁSKA CHCEM ŤA !!!"
Autor Malicek B, 23.02.2010
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, CULIKATÁ, Divoženka1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká,citlivá.

23.02.2010 15:47:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí