co tys byl zač!

co tys byl zač!

Anotace: líbí?

Když měsíc na sněhu se blýská
a z temnot noci máš strach
když duši po lásce se stýská
na vzpomínkách vášně zbyl prach.

Když ráno slunce jasně září
na horizont východních dráh
když okolo všem tebe se daří
na vzpomínkách vášně zbyl prach.

Když večerní slunce se sklání
a v očích milenců je pláč
zase nastává polibek ranní
lituji, přemýšlím, co tys byl zač.
Autor klajusenka, 23.02.2010
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona, Ejí, Bíša, CULIKATÁ, Ába
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posmutněle hezká...*:)

30.10.2010 20:20:00 | PIPSQUEAK

Líbí!

23.02.2010 19:23:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí