Ta opravdová láska

Ta opravdová láska

Anotace: .

Tak, Vy se ptáte, kde žijou bohyně?
Jste to Vy, kdo chce vědět všechno o lásce?
Běžte na Millbay.
Kurvy tam jsou cejtit po mracích,
pod kterejema šlapou skrz tmu noci.
Jsou cejtit po hvězdách,
který se jim odráže v utahanejch očích.
Jsou tam. Třesou se zimou.
Vždycky tam byly a vždycky tam budou.
Vracej mi klid. Vracej mi radost.
Takže, Vy se ptáte....
Jenom kurvy a bohyně věděj,
co je to opravdová láska.

Láska v křehký skořápce z peněz.
Láska bez duše.
Láska oproštěná ode jmen.
Láska z nouze.
Láska, jakou ji ještě neznáte.
Láska co si na nic nehraje.
Autor Tecka 2, 23.02.2010
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Zefi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí