Nebudu plakat pro někoho, kdo mě nemá rád

Nebudu plakat pro někoho, kdo mě nemá rád

Anotace: ...

Nebudu plakat pro někoho,
kdo mě nemá rád.
Nebudu smutnět pro někoho,
kdo mě nechce znát.

Nebudu se vyhýbat věcem,
které mi ho připomenou.
Nebudu trávit svůj den,
s duší nalomenou.

Nebudu se užírat svobodou,
kterou mi nechtěl vzít.
Nebudu pálit fotku roztrhanou,
s kterou už nebudu snít.

Nebudu se usmívat,
kdykoli ho potkám.
Nenechám ho poznat,
že lhostejnost se dotkla.

Nebudu to popírat,
a nemá smysl lhát.
Nebudu tě milovat,
protože ty mě nemáš rád...
Autor Aurora., 23.02.2010
Přečteno 439x
Tipy 15
Poslední tipující: Pythonissa__, Alasea, Larey, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, CULIKATÁ, Koza, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lehce se to řekne, hůř se to udělá. Určitě nějaká ukápne.

23.02.2010 23:16:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí