Víla

Víla

Anotace: Po třetí a naposledy,poklade....ještě ti tu začnou k nohám ctitelky padat a mě zbydou oči pro pláč :D Opět ne moje dílo :)

Vše začíná tak jednoduše
A okusuje naše duše
Našimi problémy obklopeni
Žijeme stále potopeni

Problémy hluboko ve mě
Rozežírají každou šťastnou část mého těla
Tam někde hluboko ve tmě
Abys to neviděla

Pokaždé když jsem vedle Tebe
Cítím úzkost ve svém těle
Pořád cítím, jak padám dolů
Můžem my dva být někdy spolu?
Pokaždé, když jsem vedle Tebe
Cítím se osaměle

Třeba můžem a třeba celý život
Možná, že ne a já jsem mrtvý pilot

Pilot co řídí svůj život
A uřídil ho špatně
Slyší jen smutný šepot
A utápí se v bahně

Prosím ukonči moje trápení
My ještě nejsme ztraceni
Vem mě na popravu do temna,
Kde propast je velká a bezedná
Roztrhneš na půlku
Jediným slovem
Mou hlavu potřenou
Krví a potem

Co když to nikdy neskončí?
Pořád to na mě útočí
A s každým dalším útokem se ptá
Jestli na to moje duše má
Bere mi to dech
Bere mi to mysl
Uvězněn ve třech zdech
Jaký to má smysl?

Obklopen úzkostí v sobě
Chci najít cestu k Tobě

Je tak málo času
Já nevím co mám dělat
Ozvěny tvého hlasu
Ve mně chtějí hledat
Pátrají ve mně
Chtějí něco najít
Chtějí mě zničit
Chtějí mě i zabít
Chtějí mi pomoct
A dodat novou sílu
Abych zas mohl spatřit
Svou vysněnou vílu

Spatřit jí a říct vše
co sem dávno měl
Bez té síly bych to neuměl
Autor Rootness, 24.02.2010
Přečteno 352x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Isquieasuus, Juraj Hrom, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí