Perlorodky

Perlorodky

Anotace: ...

Až natáhnu ruku,
odhalím Ti svou dlaň,
jako touha schovaná za svit neposkvrněnosti,
co vysmekla se rozumu a bloudí ulicí z betonu,
špinavá stejně jak svědomí,
jež němým výkřikem jsi probudil.


A vrátí se jak spráskaný pes,
spoutána vzpomínkovými řetězy,
ač pouze neuronové spoje jsou,
však bodají víc než litry vzduchoprázdných slov.

Mé vzruchy k tobě letí krajinou,
jak aeroplán bez řídící věže
a zavřeš-li své obsazené srdce,
zaprší Ti mé perlorodky.
Na rozloučenou.
Autor T., 24.02.2010
Přečteno 384x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, Petbab, Koza, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí